Да з зымнёё ныц ны станэ!

Кынь дурныцю, я ны з vаб

Мы тут шо дэ вам всваволім.
Ныц-нычого! Шо ты, Вась!
От дывы но: зарэ дровыj
НакорчуJім цілыj вал.

І открылы вітру полэ?
Да ты шо, оj! Всё улад!
От но крохы корчык ш здохнув.
А то дэрво разьве в падл.

Шо v ты будыш, друг, зымоё
Мні робыты гонды, га?
Ведь усё vытло позносыть,
Ек віхура вбучыть раj.

Нет, ны в когут ны в горшковы,
Шо то був якыjся сад.
Да і роsа, вроде, крохмаль
Украшала нямкам хатк.

Мы хозяін туткы новшыj!
Мы дамо у7 нарад!
Зарэ вріvым шэ j колодяз.
Ну, на мэтрув з 25.

Гэтак зэмню поваvае
Вам наезvыj Сашчын князь.


Рецензии