Хали хали

Песню исполнила певица узбекской эстрады ЗИЁДА

Бу юрак халоват йук хастами,
Бу юрак ёнгудек хали хам пайвастами?
Тун ва  кунлар алмашади аста,
Сен  нечундир хали хам менданда аразда.
Тун багрида  согинчлардан бедор, 
Мени кутиб  дард ютиб адо бўлдинг адо.

Эй ёрим бил сен учун
Хар куну-хар тун, Хар куну-хар тун хали-хали бор,
Бу дил ёнар сен учун
Хар лахза-хар зум, хар лахза-хар зум хали-хали бор.

Бу севги...  Шунча синов шартмиди?
Бу севги ёнгудек ишк азоби дардмиди?
Бу севги...  Шунча синов шартмиди?
Бу севги халигидек хижрон доги дардмиди?

Кундан кунга юрагим шикаста,
Хафа  килар ёримай айб  кимда  билмасдан,
Учрашувга  чи;ар эдим аммо,
Олий Хакам вактим кам у жуда муаммо.

Автор слов: Мадина Хасан /2009 г/


Рецензии