Асра бахтимизни

 Песню исполнила певица узбекской эстрады МАНЗУРА

Узгани демай мен сени севай,
Мухаббатинг тобора ортсин умрим сайин,
Мехрингни сезай, кунглингни узмай асра бахтимизни.

Ниятлари холис, юлдузлардек олис,
Сурардик бахтимиз тун аро, кун аро.
Ким билар эди, ким икки юрак ярми такдир узаро.

Бу замину само бизларга махлиё,
Гуё гузал бахтга бурканди бу дунё,
Нур таратаверар бу дунё, бу дунё.

Гар булсам ёнма ён юрагимда ором,
Бахтлиман бегумон сен учун, мен учун.
Сенга бегуборим кунглим ихтиёрин топширмай нечун?

Автор слов: Мадина Хасан /2013 г/


Рецензии