Останн1 тепл1 дн1

Останні теплі дні нам душу зігрівають,
Бо осінь вже крилом торкнулася землі.
Природи сторінки вітри перегортають,
А в серці гомонять і радощі, й жалі.

Сумуємо за тим, що з літом відлетіло…
І мріємо про те, що осінь принесе…
Здійснилося не все, чого ми так хотіли,
Та ще настане час, коли здійсниться все!

Барвистий листопад свій бал розпочинає
І осінь вже спішить по травах у танок,
Мелодії сумні на струнах вітер грає,
Все ближче до зими спішить за кроком крок.

Стрімкий потік життя нічим не зупинити,
Летять у забуття всі наші дні й роки…
Немає вороття, сьогодні треба жити,
Прийнявши в дар усе із Божої руки!


Рецензии
Гарний вірщ!
З теплом і любов"ю!

Ганна Горбатюк   25.10.2019 00:27     Заявить о нарушении
Спасибо, Анечка, за тёплый отзыв!Божьих тебе благословений, дорогая!

Алевтина Цветкова 3   29.10.2019 22:56   Заявить о нарушении