На все св й час... Не вистача сл в...

На все свій час... Не вистачає слів...
Щоб подих долі серцем зрозуміти...
Чи знаєш що, наслідують нас діти?
І що любов пісенніше за спів?

Ледь-ледь зажди... Не говори слова,
Які не проросли в саду терпіння...
Натхнення менш важливе за зусилля...
А там де віра - мешкають дива...

Покликання... Чи важіль, то життя?
Не він, складає в візерунок зорі...
Лиш каяття дозволить у фаворі
Перебувати із Творцем буття...

На все свій час... Довіра...Знов і знов...
На все свій час... Вчимося в Бозі жити...
Найважливіше за усе - любити.
Найкращій важіль долі, то - любов!


Рецензии