Початок зими

Вранці на син ьому небі
Місяць над містом завис
Хмари проходять крізь нього
Зіроньки дивляться вниз.
Сонце проміння вже світить
Співають пташки у гаю
Гарна зимою природа
І сніг вже лежить на лану.
Ліс стоїть темний ,як туча
Сосни в лісу, як гриби
Білі макушки покриті
Снігом пушистим вони.
Повітря вже пахне зимою
На сонці сніжинки блистять
Мороз все сильніше кріпчає
І мерзлі дерева стоять.


Рецензии