щось про море

море, як пісня,
як казка тепла про зиму,
що наче розтанула,
й бризки в повітря здіймає
зі щедрістю,
лікар душі,
для тіла релакс —
заспокоєння,
обійми води,
що зализують рани,
неначе цілунки в любові,
знаходимо час,
щоб вчасно прийти поклонитись
стихії,
що мить зупиняє,
чи то розтягує,
маніжить, голубить,
леліє
й зненацька облиє,
як схоче)

19.56
08.09.2019


Рецензии