We have eternal debt only to them

We have eternal debt only to them ...
Those who love us ...
Then we should appreciate ...
Praise for the acts of love ...

Abbiamo un debito eterno solo con loro ...
Chi ci ama ...
Quindi dovremmo apprezzare ...
Elogio per gli atti d'amore ...

У нас вечный долг только перед ними ...
Те, кто любит нас ...
Тогда мы должны ценить ...
Хвала за акты любви ...

Vi har evig gjeld bare til dem ...
De som elsker oss...
Da b;r vi satte pris bare ...
Pris p; kj;rlighets handlinger...

08.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии