What s beautiful for you?

Every people should know about ...
What keeps personality strong ...
What values in life are most important ...
What does development mean to you?
What's beautiful for you?
What do you enjoy?
Then this is the quality of life for you today too!

Каждый человек должен знать о ...
Что держит личность сильной ...
Какие жизненные ценности наиболее важны ...
Что для вас значит развитие?
Что для тебя прекрасно?
Что тебе нравится?
Тогда это качество жизни для вас и сегодня!

Tutti dovrebbero sapere di ...
Ci; che mantiene forte la personalit; ...
Quali valori nella vita sono pi; importanti ...
Cosa significa sviluppo per te?
Cosa c'; di bello per te?
Cosa ti piace?
Allora questa ; la qualit; della vita anche per te oggi!

Hver mennesker b;r vite om...
Hva holder personlighet sterk...
Hvilke verdier i livet er viktigst...
Hva betyr utvikling for deg?
Hva er vakkert for deg?
Hva du f;r glede av?
Da dette er livskvalitet for deg i dag ogs;!

08.09.2019 Zoja Sperstad


Рецензии