I do not want everyone to love

I don`t want everyone to love
My every step, my words and nature.
And flattery is not my cup
Of tea. And nor is it my major.

All my dreams came to life, not mine.
Another has both love and roses.
I have no choice but take my gun
And shoot down my exhausted horses.
8.09.2019
(tr. "Зачем мне нравиться кому-то?")

Зачем мне нравиться кому-то?
Я жить смогу совсем одна.
Я не хочу, как проститутка,
Всем улыбаться в тридцать два.
 
Мои прекрасные картины
Сбылись, но в жизни не моей.
Осталось пистолет лишь вынуть
И пристрелить своих коней.
1.09.2019


Рецензии