Переведiть мене через майдан

(Заклик держави України у зв'зку з подіями на майдані)

Переведіть мене через майдан,
Я потрясінь уникнути бажаю,
Від заворушень глибоко страждаю.
Переведіть мене через майдан,
В гірку та небезпечну цю годину,
У скрутний час ні, майже, на хвилину
Не залишайте в полум'ї країну.
…Переведіть мене через майдан.
Бо там кипить безглуздий вир страстей,
Юрба там незапрошених гостей.
Ті «гості» ваше спалять, як багаття,
Пошлють ще й душі ваші на закляття.
…Переведіть мене через майдан.
Несамовитий натовп де лютує,
Країну-неньку в запалі шматує.
…Переведіть мене через майдан,
Почуйте, люди, - Батьківщина плаче,
Не койте лиха, бо не буде вдачі.
Той заколот, людей підступних справа,
Бо в підсумку загине вся ДЕРЖАВА.
…Переведіть мене через майдан.
Так не робіть, як вам вчиняли ляхи,
Тарас казав. Та що ж ми за невдахи?
…Переведіть мене через майдан.
Не вже ж мені ніхто не допоможе?,
Не знайдется, хіба, того, мій Боже,
Хто розуму сповна та Україну б спас?,
А не спасе, не буде, українці й вас…
Переведіть мене через майдан…  07.09.2019г


Рецензии
Да, майданутые натворили, сами,
своими руками разрушили страну...

Алла Войнаровская   15.02.2021 09:04     Заявить о нарушении
Да, ув Алла, Вы правы. К сожалению, даже не смотря на нынешнее реальное положение в Украине, у них не хватает смелости признать свою неправоту и даже преступления против собственной державы, а, значит, людей. Очень страшно видеть, осознавать последствия, понимая, что это на многие годы. КВН

Василий Касьяненко   22.02.2021 11:11   Заявить о нарушении
"Бойтесь своих желаний - они имеют свойство сбываться", а "закон бумеранга" действует. Карачунцу с такими мыслями быстрее прилетит карачун, розумиешь?

Василий Касьяненко   11.03.2021 08:33   Заявить о нарушении