Танцы в нас с раньня вv

: Даj рады падлам!

Шо творыть тіло,
Шо робыть розум –
Чы хоть хто відае
Гонды во в боньдіj.

Бо во мы сілы
Да j вvэ v высільле:
Так! То такы-то
Выпjімо j нішо вш!?

В нішах бо гындэ
Есця в Мыкыткы
Шэ j половына
Добрыj горілкы зь.

От наsот сэрця
Мы j змыj sось гіркэ фш:
А ну jды выjды,
Страсьці паршывцяв!

Бо ны поспів ты
Sося вхватыты,
Ек вvэ ваш бравзыр
Тыкае: на ось!..

А мы v так само,
Бы j тыjі падлы:
Но j, ох, фскортіло
До пэ3j цваных!

А ныма в Васькы
Бо j Сатья Саі зь,
Шоб понаравыты
Хоть світлыj бхадvан.

Грае музыка во мні шось ніvнэ.
То баркарола ля німців схыба.
Бо во гомзілы б но моторыsамы:
Дрын-дvын-дзын! – выjды
Но на подвірок сь.
Да палять нішо хваjнэ і звыклэ –
Хаj но Котыsэ вспіе хоть вмытысь!

Праныё дыхаj завшы, міj рідныj!
Мы но v на хвыльку ш выjшов косыты.
І но дывысь унь на тых умнішых:
Красять да мыють хаты v та ізьбы.

А ву горшэчках jіхных борsі та
Дроsыj чорть відь шо с пывом да сырком.
От мы j таньцюjмо кала іх діvок:
Колы v пак підуть да седуть тыхо…


Рецензии