Тута нас залякалы в звырэj

Мол, дурныj ты. Да j выjды

У меня где-т за сотню друзеj.
Но нікто не звоніт і не пішет.
Словно я бы в Паріvэ уvэ
Ілі прама-такі ва в Егіпте.

Как vэ я існую-то вот здесь,
Еслі всі даv хоромы загнывшы?
Чы вытэ всі понелы мынэ,
Ну, шо я Ёг вvэ ніjкыj?

Да, нікто ны повынён смотреть,
Как кукую 1, быз сыс3 і,
Шо ек быттом любыла С3льце.
Да j сама sэ С3льчышка.

Да j вопsэ – ну, от наsо j ліцэ
Sэ показваты в7 вам,
Колы но вуv морsын з 25
Да j страшна бородыsэ.

Маты j та но гыдыть аv – Козе
Ек понрався ты, ек вона 7ка.
А 5ёркін-то Тёркін увэсь:
Но всэ грав бы да высылывся зь.

А ведь мір-то, вэсь світ, ну, в Козлэj!
От дывысь на во гындэ Зыліньськых.
Оно v чуть Порохна мал ямчэj:
Мэнч с3лее j по прам Росіі зь.

А в того дэ була 2+6.
Да і авгусь прам Львыsэ!
От сатурны j мытуть пыл з гушэj:
А ну, всі пацукы, быстро вымры!

Ну, вы скаvытэ, хтось Водолеj вv.
Да. А Зэ эт шо, Рымша фш?
Зэ до Зэта клозета ны впрэ v.
От і нас гонды тішать:

Оj! Да ладно! Да наsо тобе!..
Скоро здохныш, бы j мышы ш.
От я j взев да злоvыв оно верш.
І а ныц ны робытым.

Ну, да каvуть, sо місяць такыj вуш.
Полоса невезень оглоблеj.
Всі аjвамсы в нулі дэсь.
Да j рубашок ны рвэш ны за нішо.

///а мынэ тута j пчолы ужэ
Закусалы вночі, глень.
Ну, прыніс на плычі ексь,
Ек на дульцы мыв мыску


Рецензии