рiк по-новому

всміхнеться день,
розкриє руки
сонце літепле  назустріч,
цвітінням не закінчиться минуле літо,
бо осінь зірве листя,
пелюстки обтрусить,
мов метелики,
додолу облетять,
й закінчаться життя хвилини, спекою означені,
зими завершення очікувати схочеться,
весни тепло  запахне первоцвітами,
невдовзі зелень замаїть
по-новому бажання жити

17.08
07.09.2019


Рецензии