Синьоока моя Оболонь!

Синьоока моя Оболонь!
Пью  водицю святую з долонь
Ти відлунням  з далеких давен
Відгукнулась в душі солов'єм

Зберегла ти  культуру свою
Я живу у зеленім краю
Та віршами тебе прославляю
Бо тебе я, як Матір кохаю


Тут Почайна колись протікала.
Та торгові шляхи пролягали:
Дух залишився,тут на віки
Розквітай Оболонь,та цвіти!


Рецензии