Поцiлованi Богом

<Людмила Плєвако>

<Цей текст для пісні знаходиться на опрацюванні у композитора>

1.
Виростають сади
Із зернятка малого.
Хоч веде до мети
Камениста дорога,
Ти за звичку візьми
Не боятись нічого,
Бо насправді всі ми
Поціловані Богом.

Поціловані Богом…
Поціловані Богом…
Бо насправді всі ми
Поціловані Богом.

2.
Незліченні світи,
Безліч їх за порогом.
Яким хочеш – іди,
Лиш одна засторога:
Із собою візьми
Віру замість тривоги,
В цьому світі всі ми
Поціловані Богом.

Поціловані Богом…
Поціловані Богом…
В цьому світі всі ми
Поціловані Богом.

3.
Кожен має свій хист
І талантів – нівроку,
І будує свій міст
День за днем, рік за роком.
Поклик серця в пітьмі
Нам осяє дорогу,
Бо з народження ми
Поціловані Богом.

Поціловані Богом…
Поціловані Богом…
Вiд народження ми
Поціловані Богом.

6.09.2019


Рецензии