Руки художника

Чарівне, дивне і казкове
Мистецтва витончене слово…
Так руки справжнього митця,
Ще від початку й до кінця,
Розкажуть, мовою палітри,
Які думки у нього світлі,
Бо всю навколишню красу
На полотно перенесуть.
Йому не треба говорити,
Бо руки вміють це робити
Найкраще за усі слова, -
Під пензлем – дійсність ожива.

Червень 2015


Рецензии