Квiти i вiтер

Квіти в саду і біля хати
Вітер хоче колихати,
Їм хоче пісню заспівати
Про кохання розказати.

Квіти в саду і біля хати
Вітер захотів приспати,
Щоб вони трішки відпочили,
Бо за день вони втомились.

Квіти в саду і біля хати
Вітер захотів гойдати,
Щоб так розвіять їхні думи,
І щоб їм не було сумно.

Квіти в саду і біля хати
Вітер хоче обіймати,
Обвити ніжно пеленою
Гладить ніжно, мов рукою.

Квіти в саду і біля хати
Вітер хоче цілувати,
Адже вони – краса природи,
Яка не вийде зовсім з моди.

31.08.2019 р.


Рецензии