Трымайся

Трымайся за веру i рухай да волi
Упарта наперад,па кроку,па волi

Бога трымайся i рухай да мары
Дзе сэрца з душою кахаюць без свары

Трымайся надзеi i рухай да мэты
Нават за край белага свету

Трымайся былога i рухай у заутра
Але без надзеi i веры - не варта


Рецензии