кият д ньяларыннан

Минем йокым бер ;кият д;ньялары,
Мин сине анда очраттым.
Сине; силуэт тьмада ист; калды,
Мин сине к;рг;нд;.
;ле д; син ми;а т;ш;рсе;,
Ешрак со;гы вакытта.
Ми;а да сине; бел;н шулай тыныч,
Су коенырга бу объятьях та;.
;;м безне; бел;н ;;йг; ышаныйк
;;м белерг;, син кайда да булса ян;ш;,
Син д; минем ген;.
Ми;а да к;бр;к кир;кми.
Си;а да башка кир;к т;гел.

Стих "из сказочных миров" на Татарском.


Рецензии