р т н

;;р т;н син минем янга кил;се;,
Без ;;р т;н саен сине; бел;н тынлыкта.
Тагын биибез танго т;шт;,
Т;н саен сине кочаклыйм
;;м а;лыйм сине; м;;гег;.
Без ;;р т;нне сине; бел;н сукркаем,
Офык аша а;лыйм син минем.
;;р т;н сине ;иб;рерг; тел;мим,
Кояшлы син минем луч мин сине; гомерлекк;.
;;р т;н мин молю,
Н;рс; булыр иде, К;не, Мин сине табарга.
Йолдызлар ;;м ай догаларын гына ишет;л;р,
;;р т;н, Мин сине чакырам.
Мин д; куркам т;гел заградки,
Мин бел;м принц берсе минем татлы т;ш.
Мин бу зур хыялга ышанам,
Син т;ше;д; д; в; т;шт; д; к;рерсез!

Т;н вакыты 3: 00. 14.07.2009

Стих каждую ночь на татарском.


Рецензии