Втiлення мрiй

Чистого неба омріяна синь:
Тільки на заході скупчились хмари.
Білих овечок грайливих отари
Прагнуть піднятися у височінь:

Знають, що вже наближається тінь
ночі, що швидко заповнює простір:
Створює дивний страховисько-острів.
Тільки небесних світил мерехтінь

Вносить завбачливий світлий пунктир:
Зорі мереживом вкрили дорогу:
Місяць – володар, підвладний лиш Богу!
Може, для когось, він… орієнтир,

А для поета – натхненник, кумир!
Місячним сяйвом окрилює знову,
Серцем відчутні таємні промови:
Душу розбудить незнаного вир,

Де донедавна здіймався пустир,
Місце знайдеться для втілення мрій.

04.09.2019


Рецензии