***

Свободи крила нищать соросята,
Вбивають людяність, порядність у людей.
За гроші покладуть в могилу й тата,
І сльози не покотяться з очей.

Вони про совість навіть і не чули,
Нахабство й вигода для них понад усе,
Їх душі в чорний камінь обернули,
І тільки посмішка осяює лице.

Та для сміття смітник завжди знайдеться,
Шлях соросят зникає вдалині…
Лише тоді, коли добро у серці б’ється,
Безсмертя світло доторкається душі.




Київ


Рецензии