Тарарам

             Щебет волка,
             Тихий рык,
             Шелест жеста,
             Лязг травы,
             Шепот громкий,
             Тихий гам,
             Перевернулось все-
             Тарарам!
             И хожу я на голове
             А ноги вверх-
             Антенны две.
             Стоящий рядом
             На двух ногах
             Сказал тихо:
             "Спаси,АЛЛАХ!"   


Рецензии