Плечом в плечо

     Пліч-о-пліч.

Грієш  спогади  мої  вечорові,
А  за  вікнами  вересня  просинь,
Приходиш  до  мене  у  сни  кольорові,
За  собою  знов  кличеш  у  осінь.

Я  і  ти -  відцвітаючі  осені  квіти,
Жовто – гарячі,  на  полотні  з  канвою,
Ми  зустрілись,  щоб  душі  зігріти,
Щоб  іти  в  зиму  пліч-о-пліч  з  тобою.

А  потім,  не  раз  ще  стрічати  весну,
Щоб  хотілось  до  свого  порогу,
Сота  осінь,   хай  в  днину  ясну,
Падолистом  нам  стелить  дорогу.

Щоб  кохання  ніколи  не  було  в  журбі,
Хай  тішуть  літа  галасливі,
Вищі  сили  благаю,  небеса  голубі,
Щоб  довіку  були  ми  щасливі...

Відлік  дням,  як  почне  уже  тліти,
Я  ще  випрошу  в  долі  хвилини,
Кохання  нас  буде  гріти,
Коли  холодом  зимнім  повіє.

Автор:  Н.П.Рубан.


Рецензии