Скончылася лета

Скончылася лета, не сумуй.
Звыклаю хадою час прастуе.
Aд гаркоты ён цябе уратуе,
Ад самоты сам сябе ратуй

I не сумуй, яшчэ у тваiх гадах,
Верасень ня першая прыкмета,
Падаюць Антонаукi у садах,
Скончылася, скончылася лета.

Вывеciлi жоутыя сцягi
I цябе бульбоуны пах кранае
Ведай,што шырэй за берагi
Рэчак не бывае, рэчак не бывае

I не сумуй. яшчэ у тваiх гадах
Верасень ня першая прыкмета.
Падаюць Антонаукi у садах
Скончылася, скончылася лета.

Прызвычайся рэчышчам цячы
Можа я i друг мой не багаты.
Страчанае стратай не лiчы
Шчасны будзь, што меу ты тыя страты.

I не сумуй яшчэ у тваiх гадах
Верасень ня першая прыкмета.
Падаюць Антонаукi у садах
Скончылася, скончылася лета

Песня з рэпертуара Вiктара Скарабагатчанка.
--------------------------------------------


Рецензии
Майкл здравствуй!Прочел ваше письмо белорусское.Я ведь белорус,а прожил в России ,работал на прииске и там начал писать стихи и прозу.Хочу вам желать добра и здоровья.Режисируйте.Нахожусь сейчас на фестивале в Витебске.

Алексей Тишуров   15.07.2023 11:23     Заявить о нарушении
Спасибо за визит и отзыв.
Будьте благополучны.

Майкл Ганкин   08.08.2023 22:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.