Що робити?

Що робити,що робити?
Як же тебе полюбити?
Як же тебе покохати
І в обійми свої взяти?

Як же тебе покохати,
Обіймати,цілувати?
Адже зовсім іншу люблю
І кохання не погублю.

Адже зовсім іншу люблю,
Лиш її одну голублю,
Їй же зрадить я не можу,
Нічим я не допоможу.

Їй же зрадить я не можу,
Хоч гадаю,хоч ворожу.
Не візьму я гріх на душу
І я клятви не порушу.

Не візьму я гріх на душу,
То ж люблю й любити мушу.
Прикипів я д’ ні душею
Й вік прожити хочу з нею.

Прикипів я д’ ні душею,
І не будеш ти моєю.
Будь в житті з кимось щаслива,
Дівчинонько чорнобрива.

28.09.2019 р.


Рецензии