Чырвоная, рыжая, жоутая восень

Малюе прырода, як сапраўдны маляр,
чырвоную, рыжую, жоўтою восень…
На небе блакітным няма шэрых хмар,
і плаўна плывуць  павуцінкі у нябёсы-
белыя нiцi  баб'яга лета.
Вось i прыйшла гадзiна для казкi-
вочы зачарованы колярам кветак,
палоняць сабой іх  каляровыя  астры.
Малюе прырода у зялёнай лістоце прыгоды-
чырвоныя, рыжыя, жоўтыя фарбы  наносіць.
Клёны- стылягі і нявесты- бярозы
моду з лета сваю,  змяняюць на восень.


Рецензии