Лиш Бог достойний кращого хвалiння

Величний Бог, єдиний хто достойний
Хвали і слави від землі й небес.
Звіщають про Господню мудрість гори,
Весь світ, що сповнений краси й чудес.

Нам про любов Отця говорять квіти,
Такі тендітні у своїй красі.
І листячко, що почало жовтіти
Серед дзвінких пташиних голосів.

Могутності Творця немає рівних,
Про це розкаже гра земних стихій.
Йому в покорі кожна буря грізна,
Зупиниться, якщо накаже їй.

Вітри, сніги і навіть сонця промінь
Підвладні слову Божому завжди.
Весь пульс життя в Його Святих долонях,
Що зберігають вірних від біди.

А доброта... А ніжність... А терпіння...
Наш Бог поєднує усе в Собі.
Лиш Він достойний кращого хваління!
Хай слава лине в неба голубінь!

2.09.2019


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.