***

Енергія діє
В кожної тварині.
І тільки людина
Тримає надію,
Пронести її
Крізь все своє життя.

Дивитися в очі
Щоденно, щоночі.
В них бачити світло
Це всього дорожче.
Це віру зміцнує.
Себе кожний збудує,
Якшо не зруйнує
До біосміття.

2 вересня 2019


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.