Тупо-2

Хлопець в блонд пофарбувався,
Як його кохана бейбі,
Наче килим - розіслався,
Без обовязків сімейних.

Очі світлом засвітились -
І волосся - грало з сонцем,
Леді - ангелом стокрилим
У душі плекала стронцій.

Хлопець у душі сміявся
Із реакцій полюбовних.
Він був сексі - й сподівався
На ерекції повторні.

Вона ж думала про близкість,
Що для блондів - особлива,
Він - святим здавався зблизька,
Хоч моргав усім зрадливо.

Колір блонд, зєднав їх душі,
У ектазі неповторнім,
Тільки стало надто душно
Й передбачливо-мінорно.

Вона думала про спільне:
Галстук кольору пурпуру,
Й плаття - райдужно-весільне,
Він же думав - в перекурі.

Думав, що потрахавсь вдало
Й став для любої, як Бонд,
Хоч із витрат - тільки фарба
Для волосся, колір блонд.


Рецензии