Осенi-красунi перший крок

Філіжанку кави заварила,
На стілець присіла у вікна…
Літо відспівало й відлетіло,
Наче птах з тернового куща.

Спів його полинув десь за ганок,
Кинувся у вирій і замовк.
Cум навіяв вересневий ранок -
Осенi-красуні перший крок.

Прощавай, червоне літо в квітах,
Мабуть, ще зустрінемось з тобою
Є надія, що поборем лихо
Й будем жити в мирі та в любові.

Барвами рудими незабаром,
Жовтень розмалює моє місто,
Але зараз, ще не час шафраном,
Прикрашати на деревах листя.


Рецензии