crossing subspace...

Выражение Лица... — Это то, Что вы успели удержать в Себе, неСмотря на Желание...
— Расстаться...

................. facial expression...- this is what
................. you have managed to keep in yourself,
................. despite the desire to part...

© Olga Karpilova  «crossing subspace...»*
________________________________
* - пересечение подпространства...


Рецензии