Повiр, менi дуже прикро...

Повір, мені дуже прикро
І соромно, як ніколи.
У небі лунає скрипка,
Зчинилося все мимоволі ...

Не знаю, чому так сталось,
Кохав тебе до нестями,
Під зорями цілувались
Казковими  ночами...

Дороги мої заблукали,
Шукаючи щось у світі,
Не те і не там шукали,
Бо кануло в тому літі.


 П.В.М.    1202.2018г.


Рецензии