Кличе дзвоник в школу

Школа усмішками сяє,
і дитину зустрічає
звуками веселими пісень!

І дивує все довкола,
коли вперше йдеш до школи,
в цей чудесний і казковий День!

Ще ізвечора родина
споряджає в світ дитину,
до Країни дивовижних Знань!

Там відкриєш таємниці,
там чекає на полиці
відповідь на сотню запитань!

"Першачки", немов курчата,
туляться до мами й тата,
та вже завтра прийдуть без вагань!

Вчителі, мов капітани,
через шторм і урагани,
кораблі ведуть в Країну Знань!

І дивує все довкола,
коли вперше йдеш до школи,
в цей чудесний і казковий День!

Щоб читати і писати,
щоб науки різні знати,
кличе дзвоник в школу "дзень-дзелень!"

01.09.2019


Рецензии