В вишиванцi з квiтiв

В вишиванці з квітів відійшло вже літо,
Хусткою махнуло з зелені воно,
І сьогодні брами вже йому закрито,
Й буде вже стелитись золоте рядно.

В вишиванці з квітів віддзвеніло літо,
Травами шуміло й квітами в полях,
Колосились в полі пшениця і жито,
Й трави були в росах навіть на стежках.

В вишиванці з квітів літо промайнуло,
У вінку з барвінку все на голові,
Росами й дощами  тож омите було,
Й не грають на скрипці коники в траві.

В вишиванці з квітів рукавом махнуло
І поцілувало нас останній раз,
Сумно подивилось,важко ж бо зітхнуло,
Й вже не затанцює воно з нами вальс.

01.09.2019 р.


Рецензии