пов тря сонечко вода

повітря сонечко вода
цілющі людям як всігда
я купаюся у морі
залишаю біль і горе
щастя лине в мою душу
приїзжайте всіх вас прошу...
ощутіть блаженство красоту
вона криється отут...
на ланжероні на отраді
будете щасливі і від щастя раді...


Рецензии