Все спочатку

Зриває вересень печатку
з шкільної тиші  – і умить
все починається спочатку,
живе, дзеленькає, шумить.
Стрічки. Букети. Веремія
вщухає. Розклад – голова.
Для тих хто слухати уміє –
криштальні вчителя слова.
Ми налаштовані свідомо.
Громи. Вітрила. Острови.
Впаде остання невідома
в росу травневої трави...

Серпень 2019


Рецензии