Квiтка серед плаю

Квітка серед плаю,якої не знаю,
Високо  у  горах у  чистій  росі.
Саме тая квітка,яку я шукаю,
Яку я шукаю,шукають усі.

Квітка серед плаю в зелених Карпатах,
Я краси такої не бачив ніде,
Вона в королівських у прекрасних шатах,
Її окрім мене ніхто не знайде.

Квітка серед плаю у казкових шатах,
Немов королева,всіх Карпатських гір,
Вона народилась в Карпатських палатах,
Мені впала в око і милує зір.

Квітка серед плаю в Карпатській колисці
Сонцю усміхнулась,одягла росу.
Вона у тих росах,немов у намисті.
Підкреслила ними всю свою красу.

Квітка серед плаю в Карпатській світлиці
Звідкись бо взялася і несе красу.
А навколо неї смереки й ялиці…
Стану на коліно й  до вуст піднесу.

30.08.2019 р.


Рецензии