Люди

1

Люди – стихи(и) Господни.
Люди – стихов господа.

2

All the people
are born equal
in their pursuit of the sky.

All the creatures
share same features,
made of silence, laugh and cry.

3

Все люди живут –
как цветы цветут.
Мы без опыления
не отсрочим тления,
без доброго страдания –
только увядание.


Рецензии