Такненi

Вірю – не вірю.
Знаю – не знаю.
Хочу – не хочу.
Маю – не маю.

Годі – не годі
Літа – не літа,
Часу – не часу,
Світу – не світу.

Вдома – не вдома
Жити – не жити.
Разом – не разом.
Діти – не діти.

Більше – не більше,
Мало – не мало.
Кожну хвилину
Життя нас питало.


Рецензии