Я назавжди залишаюсь украiнкою

Я назавжди залишаюсь українкою.
Не важливо, що давно живу не вдома
Часто в спогадах вузенькою стежинкою
Знову я біжу туди, де все знайоме
Де лишилися могили мами й тата
Де поля за обрієм немов безодня
I пологова криклива та палата.
Народилися в нiй я та моя доня.
Я назавжди залишаюсь українкою...


Рецензии