Не звикну до твоej красоти

Не звикну до твоєї красоти.
Ніколи. Ні на мить. Уже не звикну.
Іще не раз прошепочу і крикну:
«Моя любове, як прекрасна ти!»

Моя любове, як прекрасна ти!
Кажу тобі, а ти ще не готова
до щирих слів простих, моя любове,
і хочеш лиш палкої німоти.

І хочеш тільки ніжності чудес.
І пальчиком мені до губ: «Ні слова...»
Та я без слів не виживу, любове.
Слова любові – мій щасливий Хрест...


Рецензии