Песенка крокодила Гены The song of Crocodile Gena

Песенка крокодила Гены – The song of Crocodile Gena

1
Пусть бегут неуклюже
Пешеходы по лужам,
А вода по асфальту рекой.
И неясно прохожим
В этот день непогожий,
Почему я веселый такой?

Припев:
А я играю на гармошке
У прохожих на виду.
К сожаленью,
День рожденья
Только раз в году.

2
Прилетит вдруг волшебник
В голубом вертолете
И бесплатно покажет кино.
С днем рожденья поздравит
И, наверно, оставит
Мне в подарок пятьсот эскимо.

Припев:
А я играю на гармошке
У прохожих на виду.
К сожаленью,
День рожденья
Только раз в году.

1
Sloppy streets are all in the muddle.
Passers-by hop over puddles.
Every one in amusement asks, “Hey,
Why is that, what, and whether
In the dreadful rainy weather
I am cheerful and happy today.”

Refrain:
I'm playing my garmoshka,
Having passers-by in sight.
It's so sorry
That a birthday
In a year just once.

2
Hope on a miracle mission
Here comes in a magician
With some ice cream and candies and more.
Happy birthday he'll sing me
Bringing in my best wishing:
Have my all friends this day at the door.

Refrain:
I'm playing my garmoshka,
Having passers-by in sight.
It's so sorry
That a birthday
In a year just once.


Рецензии