Промiнчик

Я за тобою весь час сумую
і сподіваюся зустріти знову.
Ось Була б ти разом зі мною
був би щасливий наскільки можливо.

ти як промінчик палючого світла
зігріваєш душевним теплом.
Ти як сонце Це очевидно
просто Душка кров з молоком.

І хоча ми з тобою не довго
 були разом здається мені
що залишишся в пам'яті вічно
і можливо в нашій долі.

і місто твій такий же як і раніше
сяє неземною красою
як хочеться мені бути до вас ближче
повернувшись нарешті додому.


Рецензии