На украинском. Весна и др

                __________________ Весна іде
 Ніжні пахощі розвіяла весна ____         А дівчата в місті гарні, як одна.
 Нагадала про літа мої вона.____          Кожна дівчина, що ягідка смачна.
 Щиро вдячний я турботливій весні.__    Я дивлюся в їхні очі чарівнв,
 Одружитися порадила мені.____            Всі привітно посміхаються мені.
 В серці жваво заспівали соловї     ____  Вибирай на власний погляд і на смак.
 Почуття вони оспівують мої.    ____      Помилитися не можна тут ніяк.
 Я по місту з гарним настроєм іду  _____  То й зустрів я свою долю. Вдвох ідем
 І тихенько пісню радісну веду.    ____   І тихенько пісню радісну ведем.

     Приспів.                ______________________ Приспів.
  Весна іде, чарує все________
  Кохання щедро нам несе.
  І кожного воно знайде,
  До серця кожного дійде.
  Його ніяк не обійти
  Ні заховатись ні втекти.

 
   Написав і музику на цей текст.



                А у мене камінь на душі
 А у мене камінь на душі_____        Не вродлива, кажеш, то дарма,
 Бо вже всі мої товариші ________       Бо для мене кращої нема.
 Свої сім"ї гарні мають ______        Лиш тебе я хочу знати
 Про сімейне щастя дбають  ____     І одну тебе кохати,
 Я ж один. То й тяжко на душі. ___  Бо мені милішої нема.

 Я тебе кохаю вже давно ______      Поєднала нас одна біда,
 Та кохання муки принесло.______Адже й ти уже не молода.
 Моє серце полонила_____________Тож не варто зволікати
 До свого не допустила._________І на потім відкладати.
 І кохання муки принесло._______Бованіє сива вже біда.

 Пропливають роки у журбі.______І у мене камінь на душі.
 Знаю, що подобаюсь тобі._______Не розрадять і товариші.
 То невже цього замало,_________Ти одна у силі зняти
 Щоб життя щасливим стало,______На рушник зі мною статаи.
 Не губились роки у журбі.______То зніми цей камінь із дцші.


       Написав і музику до цього тексту.


                Давальний відмінок
 1. Дочка планує заробить__________4. Кому давати і Чому
    Привабливу оцінку________________ Життя саме підкаже.
    І просить матір суть розкрить_____Не роздавай себе саму,
    Давального відмінку.______________Бо гріх на душу ляже.

 2. "Задача ця мені важка-__________5. Тому приємно,
    Освіта ж початкова.________________Ще більше хто приймає.
    Та хоч знаннями я слабка -_________Хороше тут, звичайно, є,
    Відповісти готова._________________Та потім... все буває.

 4. Давальний - значить щось давать.__6. Журба в мені. І не мала.
    Тож краще будь скупою._______________Я вже себе караю,
    І перш ніж дати або взять____________Що дуже щедрою була.
    Подумай головою._____________________Хто батько твій... не знаю.



Рецензии