Молитва 181 против гнева

Господи Иисусе Христе, Спасителю Преобразившийся на горе Фавор, Щедродателю благ духовных всяческих, по великому Твоему Милосердию, сотвори, да воссияю равноангельским незлобием многократно славы ради Твоей! (12 раз)


Рецензии