Ой у житi...

Ой у житі
стрибунці стрікочуть,
літечко проводжають,
на світанку веселку
ще затриматись просять.
Новий день,
як він себе має,
радісний чи похмурий,
у тумані чи росах,
шумить тихесенько покосами.
Скирти запашного сіна,
дурманять, роблять нас щасливими.
Цілую подих осінньої ранньої пори.
Пишаюся першими різнобарвними фарбами,
котрі листям пряним
у полон свій спіймали.
Дихаю,наче пірнаю у хвилі Дніпра,
шукаю любові та тепла.


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/


Рецензии