З днем народження

Що побажати, що? Ти всім наділена –
Як зовні ти, так і душою гарна дуже.
Чому Всевишній  нагородив тебе сповна?
Напевно, вкрай до тебе він був небайдужий.

Тобі сказати, щоб такою ти була
Я не посмію, хоч не бачив я солодше.
Не залишаєшся колишньою, мала,
А з кожним роком все молодше і молодше.

Ти повернути, схоже, час змогла назад,
Та я скажу тобі коли-небудь в тривозі:
«Позбавлена у змові з чортом, видно, вад.
 Вже молодiти досить - памперс на порозі».


Рецензии