нiга передосiння

леліткою ніжність жарка
осяде миттєво на шкіру,
теплО проковтну,
ніга* розлиється тілом,
хай вітер стогне у вуха,
хай сонце нестерпно пече,
остання крапля серпня  розчиниться скоро,
тому вбираю усе,
пропускаючи крізь

12.05,12.50
30.08.2019

ніга*- є таке слово в українській мові, вживається рідко,
ось я вжила)


Рецензии